Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
Győri Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola

Napközis Erzsébet táboraink - Pickleball


2023.07.17.

Az Erzsébet sporttábor keretében 3-4. osztályos tanulók ismerkedtek a hazánkban még kevésbé ismert sportággal, a pickleball-lal. Először az alapvető technikai elemeket sajátították el a gyerekek. Az ütő fogását, a tenyeres és fonák ütést egyéni és páros gyakorlatokon keresztül gyakorolták. Később a pickleball technikai elemeit már a hálónál párokban alkalmazták a táborozók. A tábor utolsó délutánján egy pickleball minitornát rendeztünk a gyerekeknek páros kategóriában. Többször is tapsolhattunk szép ütéseknek, gyönyörű labdameneteknek.
Interaktív előadást hallgattunk meg a helyes légzésről, az egészségben, a koncentráció fejlesztésében, tanulásban betöltött szerepéről. Az előadás után a Buteyko légzés alapgyakorlataiból sajátítottunk el néhányat. Hasznos információkkal lettünk gazdagabbak.
A tábor zárónapján egy mikrofesztivált szerveztünk a gyerekeknek. A 4 állomáson chipes tájékozódási versenyen, lézer pisztoly lövészeten, tapadókorongos íjászaton és digitális boardon mérték össze tudásukat. A játék során nagy öröm volt számukra, amikor sikerült megjavítani saját legjobb eredményeiket.
Püspökerdei kirándulás, ismerkedés a frizbivel, logikai játékok tanulása, csapatépítő játékok, társasozás, kártyázás, foci, tollas, gumis ugróiskola, zoknilabda, zoknibáb készítése, bábozás, labdás ügyességi gyakorlatok, festés, rajzolás, origami, tánctanulás, fagyizás színesítették a tábori programot, így mindenki megtalálta a kedvére való szabadidős tevékenységet, s nagyon jól érezte magát.

                                                                                       Komárominé Faragó Klára - Komáromi Róbert
                                                                                                                      táborvezetők

 

 Kapcsolódó anyagok
Képek

Fotógaléria